Torneos

1r Torneig Terraforming Mars

1r TORNEIG TERRAFORMING MARS

I toneig terraforming mars.png

Lleidatans a la colonització de Mart”

La transformació del planeta vermell ha començat i els lleidatans no es poden quedar enrere. Apunta’t a la selecció per dirigir una de les corporacions de ponent per terraformar Mart. Hauràs d’iniciar diversos projectes per elevar la temperatura, els nivells d’oxigen i la cobertura del planeta per oceans; per fer de Mart un planeta habitable.

ALEA Lleida s’enorgulleix d’organitzar el 1r torneig de Terraforming Mars ciutat de Lleida, el dia 23 de Febrer en les seves instalacions.

A continuació trobaràs les bases del torneig:

Bases del 1r torneig de Terraforming Mars ciutat de Lleida

Anima’t a participar-hi

Formulari d’inscripció:

* Mesures i condicions de privacitat d’aquest esdeveniment:

ALEA Lleida t’informa que les dades de caràcter personal que ens proporciones omplint el present formulari seran tractades por ALEA Lleida com a responsable d’aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem es per enviar-te les nostres publicacions, promocions de productes i/o serveis i recursos exclusius. La legitimació es realitza a través del consentiment de l’interessat. T’informem que les dades que ens facilitis les guardarà ALEA Lleida. El fet de que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen en el formulari com obligatòries podrà tenir com a conseqüència que no podem atendre la seva sol·licitud. Les dades no es cediran a tercers, a menys que així ho exigeixi una llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament. Podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, limitació, portabilitat, supressió i cancel·lació de les dades a info@alealleida.com així com el dret a presentar una reclamació front una autoritat de control. Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra Política de Privacitat.

Deja un comentario

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s