Torneos

Resultats I TORNEIG TERRAFORMING MARS

El passat 23 de febrer es va celebrar el I Torneig lleidatà de Terraforming Mars al local de l’associació. La participació va ser de 10 jugadors i es van realitzar tres partides on es va poder jugar les diverses expansions del joc: Preludi, Venus Next i Hellas & Elysium. Va ser una jornada on tots els jugadors van gaudir al màxim del joc.

i toneig terraforming mars

Cada partida es va realitzar amb un mapa diferent, utilitzant el del joc base i els de l’expansió Hellas & Elysium. Això va permetre que les partides no fossin tant monòtones i haver de variar l’estratègia. També es van utilitzar les expansions Venus Next i Preludi que varen incorporar noves cartes de projecte i noves corporacions. A més, Venus Next, va afegir un plus extra incorporant un nou track referent a l’explotació de Venus i noves fites i recompenses. En canvi, l’expansió de Preludi, va aportar cartes especials, que van donar una configuració inicial de partida diferent a cada jugador.

El premi per al guanyador va ser el “token” especial de la BGG del primer jugador del joc de taula Terraforming Mars, representant el Rover Mars, utilitzat en el planeta vermell.

A continuació, us deixem la classificació del torneig:

group7

Enhorabona al guanyador i moltes gràcies per la vostra participació!

 

Deja un comentario

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s